Recensies

Ans V. raadt Wonderverhaal aan. 
28 juni 2019
We zijn meer dan supertevreden van topmadam Claudia!! Ze was er tijdens de goeie momentjes maar nog meer tijdens de moeilijke momentjes 😉!! 
Wat ik het meest heb geapprecieerd was het luisterend oor en alle raad en advies, zonder te pinnen op strikte regeltjes en theorieën. EN, het allerbelangrijkste, zij bouwt verder op jou eigen gevoel ! Baby’s hebben (helaas 😋) geen handleiding en een standaard kind bestaat nu eenmaal niet. Daarom vond ik het des te belangrijker om een vroedvrouw naast me te hebben die zich baseert op jouw moedergevoel! En daarbij kwam Claudia op nummer 1! Van ons krijg je de grootste onderscheiding 😊!

Karlien D. raadt Wonderverhaal aan.
20 mei 2019

Claudia hielp ons de eerste weken na de geboorte van onze dochter. Als prille ouders voelden wij ons enorm goed bijgestaan. We zijn haar enorm dankbaar voor de goede verzorging, de tips, de antwoorden op onze 1000 vragen en de warmte. We hadden het ons niet beter kunnen voorstellen!


Charlotte V
.
  raadt Wonderverhaal aan.

14 mei 2019 

Mooie fotootjes om te koesteren door de pretecho van Claudia 😍


Sarah D. raadt Wonderverhaal aan:
15 maart 2019

Ik ben bij Claudia terecht gekomen voor een 3D echo. Die afspraak was zo fijn dat ik besloot om Claudia te vragen voor mijn vroedvrouw te zijn. Claudia zag dit zitten ondanks dat ik in Landen woon en eigenlijk niet haar regio is. Toen ik thuis ben gekomen woog mijn dochtertje 2,520, borstvoeding die niet lukte en daarbovenop nog is last van de befaamde babyblues. Claudia heeft mij echt geholpen met tips voor mijn dochtertje beter te doen laten eten maar ook echt naar mij geluisterd. Claudia 1000 keer oprecht dankjewel voor alles wat je gedaan hebt!


Melissa H. raadt Wonderverhaal aan:
3 maart 2019
Hele leuke dame in de juiste job. super met kindjes. bereid voor elke vraag. simpelweg een top vroedvrouw !

Heleen N. raadt Wonderverhaal aan: 

30 januari 2019

TOP-vroedvrouw! Zowel tijdens de prenatale consultaties, als tijdens de consultaties aan huis stond ze klaar met een luisterend oor en zeer nuttige tips. Haar enthousiasme is aanstekelijk en geeft een heel goed gevoel. Heel welkom op dagen wanneer de babyblues wat de kop op stak... Een echte aanrader

Kim A.  raadt Wonderverhaal aan.
17 januari 2019 om 20:59 ·
Wij hadden een 2D/3D pretecho bij wonderverhaal als cadeautje voor de grootouders. Omdat ik al 31 weken ben is ze zo lief geweest om ons er nog tussen te nemen. We werden super ontvangen en de echo zelf verliep rustig en aangenaam. Ook toen onze kleine meid weigerde zich in haar mooiste zicht te draaien werden er een paar tips gegeven en uitgeprobeerd. Zowel wij als de toekomstige grootouders hadden een super ervaring! De foto’s die we meekregen en de USB stick zijn een groot pluspunt. Erg leuk om naderhand nog eens te bekijken! Heel erg bedankt hiervoor ☺️


Christiane V.  raadt Wonderverhaal aan.
4 januari om 18:56 · 
al het mooie, achter idee wonderverhaal en de realisatie ervan: vrouwen steunen, advies geven met een pasgeborene baby. Leven geven, bevallen, is zwaar werk maar met een goede vroedvrouw ben je goed bezig! top vroedvrouw!


Ilse G.  raadt Wonderverhaal aan.
27 december 2018 om 18:23 · 
Zeer lieve vroedvrouw...gepassioneerd door haar mooie job!❤


Britt M.  raadt Wonderverhaal aan.
23 december 2018 · 
wat een prachtige ervaring!! je doet dit met je hart dat voel je!!! je bent zoon lieve en warme vrouw! en wat een mooie beelde van onze prachtige dochtertje!!! bedankt!!! ❤
echo 23weken en 3dagen! ❤😍👶 wij kijken al uit naar januari ❤👶


Liesbet T.  raadt Wonderverhaal aan.
20 december 2018 · 
Lieve vroedvrouw,staat je altijd met raad en daad super goed bij


Maryleen D.  raadt Wonderverhaal aan.
16 november 2018 · 
Echt een aanrader , zeer bekwame Vroedvrouw zeer flexibel en beschikbaar , je kan er alles aan vragen . 
Zeer vriendelijke Dame


WonderVerhaal
Vroedvrouwpraktijk:
Binkomstraat 3
3391 Tielt-Winge
(in het gebouw van
Be Fit)

0468 01 25 15
claudia@wonderverhaal.be
REGIO voor huisbezoeken door vroedvrouw, na de geboorte: :
Gemeentes en deelgemeentes: Kortenaken, Geetbets, Glabbeek, Bekkevoort, Tielt-Winge, Lubbeek, Scherpenheuvel-Zichem, Halen, Herk-de-Stad, Aarschot, Holsbeek, Diest, Tienen, Boutersem, Bierbeek, Linter, Vissenaken en Budingen.
Woon je elders en heb je toch graag een huisbezoek van mij, bel me gerust.